1. CUM CUMPĂR ONLINE?

Alegi produsul sau produsele preferate și le adaugi în Coșul de Cumpărături. După verificarea produselor adăugate trebuie să apeși pe butonul de Comandă. Apoi, se va încărca automat un rezumat al comenzii tale. Acest rezumat va fi trimis automat și pe adresa de e-mail introdusă în secțiunea datelor personale.

Dacă ai alte întrebări, te rugăm să ne scrii la [email protected].

2. CUM, CÂND ȘI CÂT PLĂTESC?

Comanda făcută online se confirmă telefonic. Plata acesteia se face exclusiv cu cardul pe site, sistemul de plata fiind oferit de Viva Payments. Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă în valoare de 36 lei.

Comenzile telefonice pot fi plătite cu numerar sau cu cardul la POS-ul portabil atunci când primiți comanda.

Prețurile prezentate pe www.pizzeriabellasara.ro sunt exprimate în RON și includ TVA. Prețurile pot fi modificate de SC BELLA FAMILIA SRL fără o notificare prealabilă.

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Timpul de livrare va fi între 40 și 90 minute de la momentul confirmării comenzii.

Pentru a evita posibilele întârzieri, te rugăm să plasezi comanda din timp.

La primirea comenzii, te rugăm să verifici conținutul acesteia, precum și disponibilitatea bonului fiscal. Fără excepție, acest document se află în interiorul coletului.

4. CONDIȚII SPECIALE

Durata de livrare poate fi afectată de factori ce produc întârzieri, independent de voința noastră, cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un coleg te va contacta și îți va comunica noua oră de livrare.

*Fotografiile de pe site-ul www.pizzeriabellasara.ro sunt cu titlu de prezentare.

*SC BELLA FAMILIA SRL își rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi care încalcă politica de confidențialitate.